Netwerk van advocaten
"Wie zijn eigen recht vervolgt, doet niemand onrecht aan"
Spreekwoord

Guido Zians
Wenst u op de hoogte te blijven?
Abonneer u op onze RSS-feed!
09.08.2011
Legale infos

Verantwoordelijke uitgever

Avolink


Avenue Winston Churchill 51
B-1180 Brüssel
T ++32 (0)2 340 62 00
F ++32 (0)2 343 83 03


Webmaster :

Guido Zians
T. ++32(0)80 / 280 900
guido.zians@zians-haas.be

 

Copyright

© 2014 avolink.be
De inhoud van deze website (teksten, gegevens, illustraties, foto's, dia's, logo's, producten, enz.) is beschermd door het intellectuele eigendomsrecht.

Juridische informatie

De informatie op deze website werd zorgvuldig onderzocht. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie.
Ondanks zorgvuldige controle zijn wij niet verantwoordelijkheid voor de inhoud van de vermelde links. Voor de inhoud van die websites zijn de respectievelijke eigenaars verantwoordelijk.
Als u fouten of verkeerde informatie op deze website vindt, gelieve dan schriftelijk contact met ons op te nemen.

Disclaimer

Deze website bevat informatie over Avolink. Hij bevat eveneens algemene informatie over de Belgische wetgeving. De informatie via deze website verstrekt is geen juridisch advies. Consulteer steeds een van de leden van Avolink voor advies over specifieke juridische problemen.  Avolink aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of gebreken in de informatie verstrekt via deze website. Elke beslissing gemaakt op basis van de informatie verstrekt via deze website is de exclusieve verantwoordelijkheid van de bezoeker. Het auteursrecht op alle aangeboden informatie berust bij Avolink en deze informatie kan bijgevolg niet worden gereproduceerd of meegedeeld zonder onze voorafgaandelijke en uitdrukkelijke toestemming. Voor eventuele rechtzaken is uitsluitend het Belgische Recht van toepassing.

Realisatie & Hosting

Indigo BVBA
Am Herrenbrühl 35
B-4780 SANKT VITH

Tel. +32 (0)80 280 281
E-Mail: info@indigo.info
www.indigo.info

Content Management System REDAXO
Open Source Content Management System
www.redaxo.de

 

Photo-Credits

photos.com